Salescoaching

U bent een drukbezette CEO, bestuurder of salesmanager. Uw tijd is kostbaar. U heeft een zakelijke taaltraining of- coaching gevolgd of uw zakelijk Duits is op een goed niveau maar u heeft het gevoel dat u meer resultaat kunt halen uit uw salesactiviteiten op de Duitse markt.

Speciaal voor u bieden wij de gespecialiseerde “salescoaching Duitsland” waardoor u op korte termijn en uiterst efficiënt aan de verbetering van uw salesresultaten kunt werken. Wij begeleiden u bij de voorbereiding van uw gesprekken en tijdens uw contacten met uw zakenpartners in Duitsland, wij richten ons daarbij op de specifieke Duitse manier van zakendoen.

Behalve de voorbreiding en de begeleiding bij de gesprekken  maakt ook een evaluatie onderdeel uit van de salescoaching. Na afloop worden de gevoerden gesprekken samen met u besproken en krijgt u feedback op uw stijl van zaken doen en onderhandelen. De coach doet u suggesties aan de hand hoe u deze stijl beter kunt laten aanluiten op de gangbare manier van zakendoen in Duitsland. Ook kan hij op basis van deze contacten met uw Duitse zakenpartners in het algemeen aangeven welke culturele aspecten en nuances in het zaken  doen belangrijk zijn om een optimale gespreksvoering te bevorderen.